Jeg tør næsten vove at påstå, at du skal have levet i en hule, hvis du skal bilde nogen ind, at du aldrig har hørt om Rolex. Jeg tør (næsten) også vove at påstå, at du lyver, hvis du prøver at bilde mig eller nogen andre ind, at du aldrig har sukket dybt og sendt misundelige blikke efter en forbipasserende med et skinnende, lækkert Rolex-ur!

Nu behøver du hverken at lyve eller sende misundelige blikke længere. Chronocollective kommer dig til undsætning og tilbyder dig Rolex-ure til fordelagtige priser, der faktisk er til at betale – tro det eller ej!

Hos Chronocollective.dk forhandles brugte eksklusive ur-mærker, så du ikke længere behøver at spare flere månedslønninger op for at få din drøm til at gå i opfyldelse. Samtidig slipper du for at skulle sortere i mere eller mindre mistænkelige annoncer på Den Blå Avis, som alle lover Rolex-ure i tiptop stand til tiptop-mistænkelige priser, som er alt, alt for gode til at være sande. 

Ikke nok med at du hos Chronocollective kan finde dit nye, gamle drømmeur. Du kan også sælge det ur, du længe har haft liggende bagerst i skuffen til at samle støv, og som du desværre må sande, at du ikke får brugt, hvor end du gerne ville. Du behøver ikke længere at bekymre dig om at gøre årtiets fejl, som du vil fortryde resten af dit liv, ved fejlagtigt at skille dig af med dit ur til en åndssvag underpris.

Næ nej, Chronocollective.dk hjælper dig vejledning, rådgivning og sågar selve salget, som de varetager, ved hjælp af deres ægte ureksperter, som du trygt kan overlade dit ur til.

På den måde kan du glæde dig over, at dit ur endelig får en ny ejermand, som går lige så meget op i at gøre en god og sikker handel som dig, og således kan dit ur leve videre i – og bogstaveligt talt på – trygge hænder i mange år endnu, for som vi alle ved, har ure en meget lang levealder, hvilket er endnu et argument for, at der virkelig ikke er nogen skam i at anskaffe sig et brugt ur! Slet ikke i en periode, hvor genbrug og bæredygtig seriøst er det nye sort og kun vil give dig endnu mere ‘street-credit’, når du er moderigtig og bæredygtig på en og samme tid!

Tjek rolex submariner og gør en god handel, du med garanti ikke vil fortryde! God urjagt og tillykke med dit køb eller salg!

 

 

Er du klar til at eje et Rolex?
Tagget på:         

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *