Håndhygiejne er en vigtig sundhedsfaktor for alle i samfundet, og det er et godt sted at starte for at stoppe spredning af bakterier og virusser. Alle i samfundet er særligt blevet opmærksomme på dette med COVID-19 pandemien, hvor håndvask og håndhygiejne er blevet en essentiel del i kampen for at stoppe virus spredningen og for at holde folk i live. Der er mange ting vi alle kan gøre for at forbedre håndhygiejnen, og hos Clean Shoppen kan vi tilbyde gode muligheder for dit firma, så i kan skifte håndklæder ud med aftørringspapir og papirhåndklæder i stedet. Dette vil hurtigt give en bedre hygiejne på arbejdspladsen, og det vil samtidig hjælpe i kampen mod at stoppe spredningen af COVID-19 virussen. Læs med her i artiklen hvor vi hos Clean Shoppen giver dig to gode grunde til at anvende aftørringspapir i stedet for håndklæder. Du kan også gå direkte ind på vores hjemmeside Aftørringspapir hvor du kan se vores udvalg af produkter og tage en snak med os om mulighederne for dit firma allerede i dag!

1. Mindre spredning af bakterier og bedre hygiejne

Mange tænker ikke over det, men et håndklæde som anvendes til at tørre hænder i indeholder mange bakterier. Efter en dag ophober disse dig i håndklædet, så selvom vores hænder nok bliver tørre af at anvende håndklædet, så tager vi nogle af bakterierne med os videre. Dette er sådan både bakterier og virusser kan spredes hurtigt på en arbejdsplads, hvor de samme kollegaer anvender håndklæder flere gange om dagen. Ved at implementere aftørringspapir eller papirhåndklæder kan i komme af med denne spredning af bakterier ved blot at anvende papiret én gang, hvorefter det smides i skraldespanden, så den næste, der skal tørre hænder, får helt nyt og ubrugt papir i hænderne. 

2. En bæredygtig og renere løsning 

Mange vil umiddelbart tænke, at en papirs løsning på at tørre hænder ikke er en særlig klimavenlig løsning på arbejdspladsen, men her kan du tro om igen. For køber du aftørringspapir eller papirhåndklæder hos Clean Shoppen køber du papir af genbrugsmateriale, som er en klimavenlig løsning til din arbejdsplads. Derudover vil vi opfordre til at have skraldespande stående som kun anvendes til brugte papirhåndklæder, da disse herefter nemt kan afleveres til genbrug og igen blive genanvendt til ny produktion. Det er derfor både en bæredygtig og en renere løsning for din arbejdsplads, da du slipper for at skulle vaske håndklæder hele tiden, da papiret nemt kan sættes i beholderen, og herefter er det blot at smide det i skraldespanden og aflevere det til genbrug. 

 

2 gode grunde til at anvende aftørringspapir i stedet for håndklæder
Tagget på:         

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *