At have en skøn have kan være et fristed for sindet, hvor du kan slappe af, nyde naturen og stikke hænderne i jorden. Uanset om du har en stor eller en lille have skal den passes og plejes, så ukrudt ikke overtager. Der er mange muligheder for at gøre livet nemmere for dig selv, når du vil passe din have effektivt: Du kan installere selv vandingd systemer, du kan ligge sten i dine bede så du slipper for at holde ukrudt nede og du kan plante simple planter, som ikke kræver alt for meget pleje. Hos Lyngeshop har vi mange muligheder for smarte og effektive løsninger til din have, som gør livet nemmere for dig med have. En af vores smarte løsninger er højbede, som gør dit liv meget nemmere og pasning af din have meget sjovere. Læs med her hvor vi giver en introduktion til højbede, eller gå ind på højbed og læs mere om dine muligheder allerede nu. 

Højbede er din krops bedste ven

Højbede er en smart løsning for dig, som gerne vil have smukke bede med enten blomster eller til en køkkenhave. Højbede installeres ved at så dine blomster i ophøjede kasser, så du ikke skal ned på knæ hver gang du skal luge eller plukke fra din køkkenhave. Med højbede har du derfor højbede kasser i en højde, som passer til dit behov, så du uden problemer kan komme til dit bed. Vi vil derfor påstå, at højbede er din krops bedste ven, da du slipper for at skulle sidde på knæ, foroverbæjet for at komme til dine bede. Det er en nem og smart måde også at skabe overblik over dine blomster og din køkkenhave, så små skud eller ukrudt ikke går forbi din næse. 

Mange mulige løsninger hos Lyngeshop

Vi hos Lyngeshop har mange forskellige løsninger til dig, som gerne vil have installeret højbede. Disse kan nemlig fås i både forskellige materialer, forskellige farver, forskellige højder og forskellige størrelser. Du kan med andre ord få din højbede kasser lige som du foretrækker dem. Højbede af træ har en udløbsdato, da træet bliver hærdet af vejr og vind. Dog har træ et smukt og naturligt udseende i haven. Hvis du vil have højbede der holder i en livstid, så kan du vælge andre materialer såsom plastik eller metal, som står stærkt i vejr og vind. 

Så tøv ikke, men gå direkte ind på vores hjemmeside højbed og læs mere nu. 

Forkæl dig selv og din have med højbede
Tagget på:         

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *