Indholdsfortegnelse

Heimdall Nordic

Heimdall Nordic er en virksomhed, der er placeret i Aalborg. Den blev grundlagt i 2014 og har siden da, hjulpet virksomheder såvel som privatfolk fra vidt forskellige industrier, med at blive mere synlig online. Der er tale om en virksomhed med et lille team, der besidder både teknisk snilde og know-how.

En væsentlig fordel, der i den grad adskiller Heimdall Nordic fra andre lignende virksomheder er, at man som kunde kan være sikker på at blive prioriteret. Man bliver aldrig glemt eller endnu en kunde i rækken. For at kunne opnå dette ønsker Heimdall Nordic, at have dialog imellem dem selv og deres kunder. Dette gøres netop for, at virkomheden kan sætte sig så bedst som muligt ind i deres kunders sted og derved lave en strategi for, hvordan du kan hjælpes, på bedst mulig vis.

SEO

Hos Heimdall Nordic får du blandt andet SEO Service Aalborg. Især blandt selvstændige oplever man igen og igen, hvordan mange små og specielt lokale virksomheder med helt igennem fantastiske kocepter går glip af en masse gratis trafik online. Og det er noget du i den grad kan få hjælp til her. Udover dette er det vigtigt, at man husker på hvordan SEO rent faktisk er en billig investering på sigt.

Mange mindre og også nyopstartede virksomheder føler ikke, at de har råd til, at anskaffe sig professionel hjælp til at gøre sig mere synlig online. Men når det så er sagt skal man huske på, hvor meget man får ud af det i sidste ende. Man kommer i den grad til at øge sin omsætning, siden man kommer til at få flere kunder.

Som om det ikke skulle være nok, så tilbuder Heimdall Nordic rent faktisk noget ganske særligt. Du har nemlig muligheden for at få deres service helt uden binding. Dette gør de fordi, de er sikre på at deres resultater taler for sig selv, og de har ikke behov for at deres kunder bliver hængdende fordi de er tvunget til det.

Hvis du også er blevet nysgerrig, på hvilke tilbud du så kan få, så kan du få svaret lige her:

 • Den første pakke er basis pakken.
  Her kommer Heimdall Nordic til at lave 60% og den estimerede stigning i trafik vil være 10-20%. Du kommer selv til at skulle skrive alt nyt indhold men efter vejledning og så står du også selv for undersiders opbygning.
 • Pakke nummer to kaldes Advanced og her overtager Heimdall Nordic 80%. Trafikken vil stige med mellem 30-40% og virksomheden vil selv opsætte nye undersider for dig.
 • Sidst men ikke mindst finder vi Pro pakken med hele 90% overtagelse. Her bliver der sørget for, at der skrives alt SEO optimeret indhold.
Sådan bliver du mere synlig online

En tanke om "Sådan bliver du mere synlig online"

 • 4. december 2020 kl. 2:00
  Permanent link

  Hey – Danskerhvervsservice.dk Nu har jeg ikke været læser her særlig længe, men det er nogle meget velskrevne artikler. 😉 Fortsat god aften. Anker

  Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *