Mister du dine nøgler? 

Det kan være utrolig frustrerende hele tiden at miste sine nøgler, og det er altid på de mest besværlige tidspunkter. Kender du også det at være travlt på vej ud af døren og lige pludselig ikke vide, hvor nøglerne har forsvundet hen? Også selv du er sikker på, at du havde dem lige før. Det kan skabe stor frustration. Nøglerne er noget af det vigtigste vi har, og tit er de også samlet i et nøglebundt. Det virker bare endnu værre når både bilnøgle, husnøgle, cykelnøgle og USB-stik forsvinder i ét. Hvis du er træt af hele tiden at smide nøglerne væk og have travlt med at lede efter dem, eller være bange for du har mistet dem et sted, så kan du vælge en løsning der kan gøre det nemmere for dig.

Nøglefinderen du kan fløjte efter

Nogle gange ville man ønske at man bare kunne pifte, og så ville ens nøgler dukke frem, ligesom en hund. Og det kan du også nu. Men en nøglefinder fra smart nøglefinder får du en lille gadget, som du nemt og enkelt kan sætte på din nøglering. Så sidder den der og har en lille højtaler indbygget, så du altid kan finde dine nøgler. Det eneste du skal gøre er, at næste gang du har mistet dine nøgler og ikke kan finde dem, så kan du bare pifte eller fløjte ud i rummet, så fortæller de dig selv hvor de er. Og du kan bare følge lyden. Så behøver du ikke bruge tid på at lede rundt over det hele, men kan i stedet bare få nøglerne til selv at give sig til kende. Denne nøglefinder er ekstra smart, fordi du ikke engang, som med mange andre nøglefindere, behøver have en anden knap at trykke på for at få den til at give lyd. Du kan bare pifte eller fløjte som du ellers ville, og så viser den sig selv. Det har aldrig været nemmer eog du behøver ikke bekymre dig om at miste dine nøgler nogensinde igen. Selv hvis du ikke er i rum med dem, kan de være nemmere at finde og giver dig et bedre overblik. Så skal du ikke være bange for at komme for sent ud af døren, fordi du lige har glemt hvor du har lagt dem, eller være i tvivl om, om du nu lige har husket af få dem med.

Mister du hele tiden dine nøgler?

3 tanker om "Mister du hele tiden dine nøgler?"

 • 16. november 2020 kl. 10:19
  Permanent link

  kære, Danskerhvervsservice.dk Fin nyhed Venlig hilsen, Noah

  Besvar
 • 9. januar 2021 kl. 2:00
  Permanent link

  Godt gået – Danskerhvervsservice.dk
  Fin læsning
  Nohr

  Besvar
 • 8. juni 2021 kl. 3:00
  Permanent link

  Fedt Danskerhvervsservice.dk Konge artikel
  På forhånd tak

  Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *