Indholdsfortegnelse

Har du altid drømt om et fedt, eksklusivt og smukt armbåndsur? Et af dem, der aldrig går af mode, som aldrig falder i værdi og som faktisk udelukkende bliver bedre og smukkere med tiden. Det kan være en bekostelig affære at investere i et eksklusivt ur, det er vi enige om. Men det er faktisk muligt for dig at gøre drømmen til virkelighed ved at købe et rolex på afbetaling – og det kan være en rigtig god idé, hvis du ikke har pengene lige nu. 

Finansier dit drømmeur 

Alle skal have råd til at finansiere deres drømmeur, det mener i hvert fald Swisstime, der gerne hjælper dig med at indfri dén drøm. De tilbyder nemlig nu finansieringsløsninger, der kan tilpasses lige akkurat din økonomi, hvad end du har et relativt højt rådighedsbeløb om måneden eller hvad end dit rådighedsbeløb er i den lavere ende. Der er mulighed for dig uanset dit sted i livet. Der findes en stor række ur-fantatikere derude, som længe har gået med en ønske og drøm om at erhverve sig drømmeuret – ikke bare et ur, men drømmeuret, og som er klar til at betale, hvad et Rolex ur koster. Det svære ved det er, at der er rigtig mange, der ikke har mulighed for at betale uret kontakt, medmindre man har sparet op gennem flere år, og det har de færreste nok haft tid, råd eller mulighed for. Hos Swisstime kan du nu gøre din drøm til virkelighed, for du har nemlig mulighed for at få dit drømmeur og samtidig betale for det, uden at du skal hoste op med en masse penge på én gang. Derfor har du nu mulighed for at benytte dig af en afbetaling, der gør det muligt for dig at erhverve dig dit drømme Rolex ur. Lånet bliver tilpasset din økonomi og dit drømmeur, og derfor kommer det bedste lån til din økonomi til at blive tilpasset. Det gør det nemmere end nogensinde før at indfrie din drøm. 

Der findes to typer finansieringsmuligheder, der gør, at du kan vælge netop det lån, der passer dig bedst. Det første lån har en løbetid på helt op til 250 måneder. Det er basislånet, og du kan låne op til 250.000,-. Det andet lån er det rentefri lån, hvor du kan betale tilbage over 12 eller 23 måneder, og det er helt rentefrit. Der findes altså to typer lån, så du kan finde det, der passer dig bedst. 

 

Sådan får du råd til dit drømme Rolex ur

8 tanker om "Sådan får du råd til dit drømme Rolex ur"

 • 13. november 2020 kl. 15:39
  Permanent link

  kære, Danskerhvervsservice.dk
  God artikel 😉
  På forhånd tak. Alba

  Besvar
 • 1. januar 2021 kl. 2:00
  Permanent link

  Danskerhvervsservice.dk – Hullehøj, Kan i ikke sætte nogle kilder på når i skriver nyheder? 😉 Med venlig hilsen. Anna B.

  Besvar
 • 1. april 2021 kl. 3:00
  Permanent link

  Heey
  Jeg har faktisk selv skrevet omkring dette på min egen blog
  Aksel

  Besvar
 • 1. maj 2021 kl. 3:00
  Permanent link

  kære, Danskerhvervsservice.dk
  Velskrevet, og jeg er i øvrigt enig med jer ;-P Valdemar

  Besvar
 • 31. maj 2021 kl. 3:00
  Permanent link

  Howdi Danskerhvervsservice.dk
  Det var tiden værd at læse – tak! Venlig hilsen, William

  Besvar
 • 30. juni 2021 kl. 3:00
  Permanent link

  Danskerhvervsservice.dk – Hey,
  Har i behov for flere skribenter?
  Dbh

  Besvar
 • 30. juli 2021 kl. 3:00
  Permanent link

  Danskerhvervsservice.dk – Hejsa, Dejlig nyhed Mvh.. Isabella T.

  Besvar
 • 12. februar 2022 kl. 2:00
  Permanent link

  Danskerhvervsservice.dk Heja,
  Det er ikke så ofte at jeg følger med på blogs, men denne her vil jeg da bestemt følge med på! De bedste hilsner

  Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *